Hayvansal Tesbih Özellikleri

09-06-2022 15:32
Hayvansal Tesbih Özellikleri

Günümüzde tesbih severlerin en çok tercih ettiği bir tür olan hayvansal tesbihler, erkeklerin aksesuar listesinde başta gelmektedir. Hayvansal tesbihler genel olarak koç boynuzu tesbih, deve kemiği tesbih ve bufalo boynuzu tesbih olarak 3’e ayrılmaktadır. Farklı hayvanlardan elde edilen bu tesbih modellerinde, tesbih için lazım olan parçanın işlenmesi için bu dünyadaki yaşamını tamamlanmış hayvanlardan yaralanılmaktadır.

Ürün ve model farklılıklarından dolayı hayvansal tesbih fiyatları değişkenlik göstermektedir. En önemli etkenlerden biri ustanın işçiliği ve kullanılan materyalin kalitesiyle alakalıdır. Tabi ki malzeme üzerinde yapılan süslemeler de fiyat belirlemede etkilidir. Yine de tercihe ve isteğe bağlı olarak fiyatlar değişkenlik gösterecektir.

Koç Boynuzu Tesbih

Hayvansal tesbih seven erkeklerin en çok tercih ettiği modellerden olan koç boynuzu tesbih modelidir. Uzun yıllar boyunca tesbih değiştirmeden kullanan kişiler için dayanaklığıyla karşımıza çıkan koç boynuzu tesbih aynı zamanda anti bakteriyel özelliği ile sizleri mikroplardan uzak tutacaktır, ellerinizi her daim temiz tutacaktır. Yapısı gereği sert bir yapıya sahip olan koç boynuzu tesbihin işlenmesi bu yüzden zordur ve ciddi bir ustalık gerektirmektedir. Koç boynuzu tesbih özellikleri arasında en bilinen ve en sevilen özellik tesbihin kullanıldıkça renk değiştirmesidir. Koç boynuzu tesbih kesim şekillerine göre kendi içinde modellere ayrılmaktadır.

Deve Kemiği Tesbih

Deve kemiği tesbih ilk kullanımdan itibaren tesbih çekiminin hoş olmasıyla bilinmektedir. Yapısı gereği dış etkenlere karşı dirençli olduğundan dolayı sizlere uzun süre kullanım ömrü sunar. Deve kemiği tesbih bilinen en güzel özelliği ise çekildikçe sararmasıdır. Bu tür farklılıklar tesbih seçerken büyük fark yaratmaktadır. Stres azaltması ve anti bakteriyel özellikleriyle bilinen deve kemiği tesbih günümüzde erkekler tarafından en çok tercih edilen hayvansal tesbih modelleri arasındadır.

Eğer hayvansal bir tesbih arıyorsanız ya da koleksiyonunuza bir hayvansal tesbih eklemek istiyorsanız vakit kaybetmeden Dergah Tesbih sayfamızı ziyaret edebilirisiniz. Hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde alışverişinizi yapabilir, hayvansal tesbih fiyatları konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

KAYNAK: https://www.dergahtesbih.com/blog/icerik/hayvansal-tesbih-ozellikleri
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.