Kehribar Tesbih Bakımı

09-06-2022 15:25
Kehribar Tesbih Bakımı
Kehribar Tesbih Bakımı ürünlerine büyük ilgi gösteren müşterilerimizin sevdikleri ürünlerini uzun yıllar kullanabilmek için gözünden sakındıkları modellerimizin bakımının nasıl yapıldığı hakkında internetten araştırmalar yapıp, bizlerden bilgi alarak işlem yapıp veya kendi bildikleriyle işlem yapanlar vardır. Kehribar tesbih modellerimizi kendi bildiği yolu izleyerek temizlik yapan müşterilerimiz genellikle ürünlere işlevlerini kaybettirerek, renk değişimi veya aşındırma gibi problemlerle karşılaşmaktadırlar. Kehribar tesbihlerin işlevlerini ve görünümlerini kaybettirmeden nasıl temizlenmeli ve nasıl korunmalı sizlere bunları anlatarak daha uzun süreler için kullanım avantajı sağlamış olacağız. Ayrıca iyi bir bakım ve doğru kullanım ile tesbihlerinizi torunlarınıza ve hatta onların da torunlarına miras bırakabilirsiniz.

Kehribar Tesbih Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Kehribar Tesbih bakımını yaparken tesbihin görünümüne zarar vermemek için temizlik işlemi sırasında kehribar tesbih yüzeyini çizecek sert maddelerden ve kimyasal ürünlerden mutlaka kaçınılmalı ve pamuk, mikrofiber bez ya da benzeri daha yumuşak olan ürünleri kullanıp bir zarara sebebiyet verilmemelidir. Kehribar tesbih ürünlerini belli aralıklar toprağa gömülmesiyle birlikte zamanla yüklenmiş olan negatif enerjiyi toprağa aktarmaları sağlanmalıdır, bunun farkını tesbihi yeniden kullanmaya başladığınızda farkını hissedeceksiniz. Sadece tesbih ürünlerinin tanelerini temizlemekle kalmayıp imamesini ve ara tanelerini de temizlemeniz gerekmektedir. 

Kehribar Tesbih Özellikleri

Kehribar Tesbih diğer tesbihlerden farklı olarak insanlara daha faydalı olup antibakteriyel özelliğine sahip olduğundan Kehribar Tesbih çeken insanların elindeki mikropları yok ederek sağlığımıza faydalı olmaktadır. Ayrıca Kehribar tesbih ruhumuzu dinlendiren, stres azaltan faydalar da sağlayıp rahatlamamızı neden olur. Çeşitli modellere sahip olan kehribar tesbihler ateş kehribar, damla kehribar ve sıkma kehribar olarak sıralanabilir. Orijinal modellere sahip tesbihleri çektiğinizde elinizdeki ve parmaklarınızdaki sinir uçlarına masaj yaparak bu sinir uçlarından vücudunuza dağılan ve organlarınıza kadar uzanan bir rahatlama ve vücut dinginliği sağlamaktadır. İnsanlar tarafından bilinen bu şifa verici özellikler ile birlikte hem önemi artmakta hem de ruhsal ve bedensel olarak verdiği rahatlatma konusunda bilinirliği de artmaktadır. Tüm bu faydalı özellikler ve daha birçok bilinmeyen özellikleri ile de büyük bir önem kazanıyor.


KAYNAK : https://www.kehribartesbih.com.tr/Kehribar%20Tesbih%20Bak%C4%B1m%C4%B1

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.