Uçak Camı Tesbih Özellikleri Nelerdir?

09-06-2022 15:47
Uçak Camı Tesbih Özellikleri Nelerdir?

Son dönemlerin en değerli süs eşyaları arasında sayılan uçak camı tesbih çeşitleri, muazzam renkleri ve göz alıcı duruşları ile hem ele hem de cebe en çok yakışan erkek aksesuarları arasındadır. Birbirinden farklı form ve yapıda üretilen uçak camı tesbih modellerinin en çekici yanı, renkleri bu denli canlı ve parlak yansıtmasında saklıdır.

Erkeklerin genellikle stres atmak için kullandıkları tesbih çeşitleri arasında popüler bir konumda olan uçak camı tesbih modellerini bu kadar popüler yapan özellikleri neymiş, gelin bir bakalım…

 

Uçak Camı Tesbih Özellikleri Nelerdir?

 

Uçak camı tesbih modelleri üretiminde Pleksi isimli, renkli ve renksiz çeşidi bulunan plastik cam malzeme kullanılmaktadır. Pleksi cam, saydam ve yarı saydam bir özellikte; kolay işlenebilen, kesilebilen, delinebilen, hafif bir plastik yapıya sahiptir.

Günümüz tesbih çeşitleri arasında yoğun bir kullanıma sahip olan uçak camı tesbih modellerinin en büyük özelliği de hammaddesinden kaynaklanan, sert ve dayanıklı bir yapıya sahip olmasıdır. Bu dayanıklı yapısı, uçak camı tesbih modelinizi uzun süre kullanmanızı sağlar.

İlgi çekici bir diğer özelliği ise renkleri canlı ve parlak yansıtmasında gizlidir. Ham maddesinin özelliğinden dolayı ne kadar zaman geçerse geçsin renklerinde bir solma meydana gelmez.

Uçak camı tesbih çeşitleri, piyasada çoğunlukla şeffaf renkli örnekleriyle bilinse de aslında kolay renk alan bir yapısı sebebiyle birden fazla renk harmonisini içinde barındırabilir.





KAYNAK : https://www.dergahtesbih.com/blog/icerik/ucak-cami-tesbih-modelleri-
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.